ZVERINICE . pet SERVICE

2015 km pet service

KITSCHYmundi ZVERINICE združujejo ljubezen do kosmatincev in dragocene izkušnje dela in življenja z njimi. Zaradi povpraševanja sem se odločila razširiti svoj KITSCHY asortima in odslej ponujam tudi sprehajanje kužkov in oskrbo hišnih ljubljenčkov.

DSC_0571

Kot ljubiteljica živali tudi sama vem, kako pomembno je to, če lahko svoje kosmatince zaupate nekomu, kadar za njih ne morete sami poskrbeti. Lahko je to le v primeru potovanja ali dopusta, kadar se vam oni ne morejo pridružiti ali poslovno potovanje, morda celo nepričakovana poškodba ali bolezen … v vseh teh primerih se lahko obrnete name, za nekaj dni ali tudi le za nekaj ur. Za vašega kosmatega družinskega člana poskrbim tako, da bo on zadovoljen – pa seveda tudi vi.

S posebnimi željami ali vprašanji me kontaktirajte…

SPREHAJANJE KUŽKOV

Kužki potrebujejo redne sprehode in zadostno količino gibanja, vendar se nam zaradi pospešenega tempa življenja in nepredvidljivih situacij lahko zgodi, da jim vsega tega ne moremo zagotoviti. V takšnih in podobnih situacijah me lahko kontaktirate. Vašega kosmatinca peljem na sprehod v bližnji okolici, kjer je kuža domač in pozna teren ali pa ga z avtom lahko odpeljem tudi v širšo okolico – naravo, kjer mu lahko zagotovim tudi bolj aktiven sprehod, tudi sprehod s tekom … v vsakem primeru se upoštevajo skrbnikove želje, vremenske razmere in psihofizično stanje vašega kosmatinca.

Prvi spoznavni obisk s psom je brezplačen.

OSKRBA MALIH ŽIVALI NA DOMU

V primerih, kadar ste odsotni in vaš hišni ljubljenček ne more z vami, nudimo oskrbo na vašem domu (muce, ptice, …). Živalim je menjava okolja največkrat stresna, zaradi tega je smotrno, da v vaši odsotnosti ostanejo v njim znanem okolju. Z dnevnim obiskom (oz. po dogovoru z vami) poskrbim za udobje vašega hišnega ljubljenčka – hrana, sveža voda, družba, igra in čisti bivalni prostor. Nudim tudi oskrbo kužkov na domu.  Glede njihove oskrbe se tudi podrobno dogovorimo pred vašim odhodom – koliko sprehodov, igra, hrana …

V vsakem primeru se bom potrudila, da najbolj ustrežem potrebam vašega ljubljenčka, da bo vaša odsotnost zanje čim manj stresna – koliko je to pač možno in da bo tudi vam vaša odsotnost brezskrba!

Za podrobnejše informacije kliknite na CENIK ali me kontaktirajte za dodatne informacije in s posebnimi željami! Vesela bom vašega povpraševanja in se vam bom potrudila ustreči!

KONTAKTIRAJTE NAS:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close